неділя, 15 лютого 2015 21:59

Сніжана Єгорова розповіла про особисте життя після розставання з чоловіком

Автор: hemafund.com
 

Сніжана Єгорова після розставання з чоловіком не думає про особисте життя, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Колишніх в моєму випадку не буває, але я головна героїня свого великого фільму під назвою життя, тому дуже складно бути поряд зі мною, - говорить Сніжана Єгорова, - я зустріла того чоловіка, потім ще одного того чоловіка і після двох тих мені вже взагалі непотрібні чоловіки",

Телеведуча зазначила, що не хотіла, щоб її донька не повторювала її долю.

"Я в 20 років народила Анастасію і єдине чого я їй бажала, щоб вона не повторила моє життя: я проти ранніх шлюбів, я вважаю це дуже сильний пережиток Радянського Союзу, але діти вирішили інакше", - вона не збиралась заміж, у неї були якісь хлопці, і коли я питала, вона відповідала: "ні мамо, ти що? Це просто кохання". Вона мені розповідала, що хоче будувати кар'єру, закінчувати інститут, я повірила".

Анастасія пригадала, як мама вперше з нею заговорила про секс.

"Мені було 12 років і я прийшла, у мене був поганий настрій після школи: сіла, замислилась, мама підійшла до мене, сказала: "Що, Статся, секс?". Я така: мама, мені 12 років, а коли мені було 17 років, мама говорила, що все має бути по коханню, не поспішай. Я говорили, що все нормально і щоб вона не переживала, - говорить донька Сніжани Єгорової Анастасія, яка минулого року народила дитину.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Єгорова розповіла про особисте життя після розставання з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути