середа, 29 жовтня 2014 09:52

Скрипка та Матвієнко віддали свої вишиванки на аукціон
9

Фото: vsorochci.com.ua

 Українські зірки підтримaли благодійний проект "Народжені в сорочці", віддаючи свої вишиванки на аукціон, кошти від якого підуть на закупівлю бронежилетів для солдат 9-го полку оперативного призначення Національної гвардії України.

Серед небайдужих знаменитостей Ніна Матвієнко, Олег Скрипка, Олександр та Віктор Павліки, Геннадій Попенко, Владислав Ващук, Юлія Бурковська, Ірена Карпа, сестри Галя та Леся Тельнюк, Сергій Костецький, Андрій Джеджула, Олена Філонова та гурт "Анна-Марія".

Кожен бажаючий може зареєструватись на сайті проекту і почати торгуватись за сорочку, що сподобалася. В режимі он-лайн відкритий рахунок і кожен, хто придбає лот, зможе в будь-який момент прослідкувати перебіг коштів. Раніше у проекті вже взяли участь Олександр Шовковський, Альоша, Серж Смолін, Петро Чорний, Максим Неліпа, Сергій Гладир, Оля Цибульська, Олег Кензов, Артур Боссо та інші. Першими з аукціону пішли вишиванки Влади Литовченко, Анни Свірідової та Тараса Тополі – відповідно за 810, 450 та 510 грн.

За час існування проекту організаторам вдалося зібрати чималу суму коштів. "На сьогоднішній день ми вже зібрали на потреби солдат 1 501 892 грн, - повідомив один з організаторів проекту Гліб Лобов. – Але цього ще не достатньо, щоб повністю укомплектувати хлопців, які зараз на передовій. Потрібно зібрати не менше 4 мільйонів гривень".

В рамках проекту також заплановано благодійний концертний тур по Україні. Перший захід - етно-диско вечорниці за участю Олега Скрипки - відбудеться 4 листопада у львівському клубі Picasso. Під час концерту гостям буде запропоновано купити з аукціону кілька зіркових вишиванок. Усі кошти з аукціону та продажу квитків на вечірку підуть на закупівлю засобів захисту для солдат 9-го полку Національної гвардії України.

Зараз ви читаєте новину «Скрипка та Матвієнко віддали свої вишиванки на аукціон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути