пʼятниця, 27 лютого 2015 14:39

Скарлетт Йоханссон отримала "голий" Оскар
4

Нагороду отримала Шерон Стоун за "довічний внесок в еротизацію кіно"
Фото: Reuters
Шарлотта Генсбур
Перемогу здобула у номінаціях "Повне оголення" і "Кращий голий дебют" отримала Скарлетт Йоханссон за сцену у фільмі "Побудь в моїй шкурі"
Стейсі Мартін

Портал Mr.Skin регулярно проводить аналіз оголених сцен в кіно. За допомогою голосування творці порталу пропонують своїм читачам проголосувати, хто ж з знаменитостей був найбільш переконливий у голому вигляді на екрані. За підсумками голосування визначається переможець і удостоюється премії "Голий Оскар". На цей раз на голосування були висунуті 37 кандидатур, в числі яких не значився жоден чоловік - лише представниці прекрасної статі.

Абсолютно несподівано для всіх перемогу в номінаціях "Повне оголення" і "Кращий голий дебют" отримала Скарлетт Йоханссон за сцену у фільмі "Побудь в моїй шкурі".

Найбільше кількість номінацій отримав фільм Ларса Фон Трієра "Німфоманка". Не дивно, адже кількість еротичних сцен у фільмі насилу піддається підрахунку. Шарлотта Генсбур і Стейсі Мартін отримали три еротичних "Оскара". Свої нагороди отримали Джуліанна Мур і Шерон Стоун за "довічний внесок в еротизацію кіно".

До речі, сама еротична прем'єра року - "П'ятдесят відтінків сірого" - залишилася зовсім без нагород.

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон отримала "голий" Оскар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути