середа, 30 листопада 2016 13:02

Син Вікторії Бекхем показав обкладинку власної книги
5

17-річний син Вікторії та Девіда Бекхемів Бруклін готує до випуску свою книгу фотографій, про що повідомив своїм підписникам в Instagram, опублікувавши обкладинку видання.

"Обкладинка моєї книги "Що я бачу". Сподіваюся, вона вам сподобається. В описі профілю - посилання на попереднє замовлення примірника з автографом".

Згідно з релізом видавництва Penguin, книга являє собою альбом з серією фотографій, зроблених Брукліном в ході його спостережень за повсякденним життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Бекхем віддала доньку на балет

Кожна з глав в книги оповідає абсолютно нову історію, яка розказана за допомогою фотографій Брукліна Бекхема і коротких коментарів самого фотографа.

За визнанням самого Брукліна, його пристрасть до фотографії почалася ще в школі. З тих самих пір він вважає за краще робити чорно-білі кадри і в основному знімає на камеру Leica зі стандартною 35-міліметрової плівкою:

"Я вивчав фотографію в середній школі, і у мене відразу ж прокинувся інтерес до цього мистецтва. У вільний час після школи я почав потроху знімати і отримував від цього справжнє задоволення".

Пізніше Бруклін потрапив в інтерни до модного британського фотографа Девіда Сімса і захоплено вивчав літературу про фотографії.

Вихід книги Брукліна Бекхема призначений на 4 травня 2017 року, проте шанувальники творчості молодого фотографа можуть зробити попереднє замовлення видання з його автографом в Waterstones і WH Smith вже зараз.

Раніше хлопець пробував себе в якості моделі в рекламній кампанії бренду Reserved, виступив головним героєм зйомки для китайського Vogue і корейського Dazed & Confused і ооцінив свої сили в якості фотографа на зйомках двох промокампаній Burberry.

Зараз ви читаєте новину «Син Вікторії Бекхем показав обкладинку власної книги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути