вівторок, 10 листопада 2015 17:36

"Шерлок" Камбербетч прийшов за орденом з дружиною
4

Фото: Reuters

Зірка "Шерлока" Бенедикт Камбербетч отримав від англійської королеви орден лицаря. Супроводжувала до Букінгемського палацу зірку його дружина Софі Хантер.

Нагадаємо, Бенедикт Камбербетч звернувся до прихильників після своєї вистави з проханням підтримати біженців.

У своїй промові Камбербетч торкнувся гуманітарних проблем мігрантів, які затонули біля узбережжя Лесбосу.

"Як молодий батько, я коли побачив ті фото , які обійшли світ влітку, я зрозумів, що кожний, хто має серце подумав, що це не чиясь проблема, проблема кожного громадянина, - сказав Камбербетч.

"Я не байдужий до багатьох людей, які затонули біля узбережжя Лесбоса. Я хочу допомогти людям, яким потрібна допомога, чи це благодійна кампанія чи особисто біженці, які страждають. Я готовий спробувати привернути увагу та допомогти людям, які у гіршому положенні, ніж актори, яких критикують за їхню роботу".

Після того, як актор виступив на підтримку мігрантів, його прихильники зібрали 150 тисяч фунтів для організації Save the Children. Камбербетч був вражений такою активністю.

"Це була фантастична відповідь від суспільства, від кожного хто прийшов у театр, та приніс велику кількість грошей та привернула увагу до ситуації", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «"Шерлок" Камбербетч прийшов за орденом з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути