середа, 21 листопада 2012 13:23

Сергій Зверєв заявив про ще одну позашлюбну дитину

Сергій Зверєв заявив про ще одну позашлюбну дитину
Співак хоче запліднювати російських і українських жінок Фото: livestory.com.ua

Сергій Зверєв, який нещодавно показав у кліпі свою новонароджену дочку, не стверджує, що це була саме вона. Про це співак розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я не можу розповідати, це моя дитина знімалась чи не моя. Просто мене всі дістали: "Зніми! Зніми!". Я вже на фіг нікому не потрібен", - підкреслив він.

Зверєв між тим спростував чутки про те, що жінка, яка народила від нього дочку, народила її для себе.

"У мене ж ще є одна біологічна дитина. І там теж була ситуація, що для себе. Однак ми ж спілкуємося. У нас просто в країні дуже мало самців. Треба, щоб дітей було більше. Я вважаю, що от як Рамзан Кадиров говорить, що в рік треба по два-три сина. Але тільки від різних дружин", - зазначив знаменитість.

Зверєв також зізнався, що готовий запліднювати російських і українських жінок. Однак, за словами співака, він не хоче бути просто донором, а хоче брати участь у вихованні своїх дітей.

ВІДЕО: Сергій Зверєв показав позашлюбну дочку

Нагадаємо, позашлюбна дочка у співака народилася минулого літа. Матір'ю дитини є хороша подруга Зверєва з України. Ім'я жінки артист називати не хоче. Каже, що це досить відома бізнес-леді в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Зверєв заявив про ще одну позашлюбну дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути