понеділок, 04 січня 2016 16:20

Сергій Звєрєв показав селфі у трусах

Автор: Соціальні мережі
 

Шоумен Сергій Звєрєв запостив селфі у трусах, таким чином зірка віддячив прихильникам за лайки у соціальній мережі.

Автор: Соціальні мережі
 

"Спасибі шанувальникам і шанувальницям за 100000000 лайків !!!)))) ". - підписав знімок артист.

Прихильники відзначали чудову фізичну форму, в якій знаходиться Звєрєв.

Нагадаємо, Сергій Звєрєв розповів, чому у нього погіршились стосунки з сином після його одруження.

"Діти зараз слухають, але роблять кардинально все по-своєму. Авжеж у нас непорозуміння, я був з самого початку проти цього весілля. Я йому казав: "як ти одружуєшся, якщо ти її не кохаєш? Одружуватися треба по коханню! Якщо у вас діти народяться, ти ж її не кохаєш? Підеш, а вона, як їй з великої родини? Вона там восьма дитина. Там у них дітей багато і ще народися ваш, і куди вона з ним?"

Закінчилось тим, як я казав так воно і є. Сьогодні йде весілля, ми не поїхали, на наступний день дзвінок зі того села звідки наречена, де вчилась. Мені розповідають: "як ви могли дозволити одружитися своєму сину з малолітньою проституткою?" Я кажу: "як? Їй же 18 років". А вони кажуть, що вона з 11 років... там знаєте скільки хлопців постраждали? І що мені робити, дзвонити і все це розповісти, щоб він ще більше мене зненавидів? Тому я набрався терпіння, я не став дзвонити. Я подумав, раз мені подзвонили, то й йому подзвонять.

Він на четвертому місяців зрозумів, що не зможе з нею жити і вирішив, що треба розлучитися, доки не пізно. Вона не дала підпис на заяві, поїхала до себе. Тепер люди з її боку намагаються, щоб вони помирилися, але він не хоче", - говорить шоумен Звєрєв.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Звєрєв показав селфі у трусах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути