вівторок, 26 листопада 2013 17:17

"Сьогодні вночі у мене відмерзли пальці на лівій руці" - Руслана
7

Фото: фото: Соціальні мережі

Співачка Руслана тримає позиції на Майдані.

Зірка пише на своїй сторінці в соціальній мережі про важливість акціі "Евромайдан" і про те, як важливо кожному не залишатись остороньоцього питання і активно підтримувати європеський вибір.

"У мене відморожені пальці лівої руки і губи, бо я всю ніч тримала мікрофон і співала. У мене розпухли ноги, бо ми ні на хвилину не спинялися. Але я скоро знову буду на Майдані. Готуємося вже зараз до сьогоднішньої ночі! Розмальовуйтеся всі у жовто-блакитне, вдягайтеся тепліше, беріть багато чаю і приходьте до нас на Майдан".

Руслана закликає всіх відкласти свої справи і прийти на Майдан.

"Я чергувала на Майдані до 7 ранку і лише зараз приїхала додому. Сьогодні, у порівнянні з минулою ніччю, людей було більше, ніж я очікувала. Всі ці люди достояли разом до 7 ранку. Ми намагалися показувати позитивний імідж Майдану. Своєю енергетикою і драйвом ми намагалися привернути симпатію простих людей до Майдану. ЛЮДИ!!! Я вас дуже прошу! Приходьте на Майдан! Тут немає політики! Для того, щоб укр. думка виглядала сильною, потрібно щоб людей на Майдани було ще більше. Відкладіть свої справи, прийдіть і допоможіть нам вистояти! Пішла 5-та доба, як особисто я не сплю. Сьогодні вночі у мене відмерзли пальці на лівій руці...Не дивіться Майдан, як шоу, на дивані. Ми просимо влаштувати чергування на Майдані. Прочергуй хоча би годину на Майдані! Приведи хоча б одного друга! Зроби свій внесок у наш європейський вибір! Наша мета - рекордна кількість людей! Тому ми звертаємося до всіх Євромайданів по всій країни: нам потрібно мобілізуватися і зібратися в одному місці. Приїжджайте всі на Майдан!", - закликає Руслана.

 

Зараз ви читаєте новину «"Сьогодні вночі у мене відмерзли пальці на лівій руці" - Руслана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути