середа, 05 березня 2014 12:01

Шакіра хоче народити ще дев'ять дітей
4

Фото: Latina

Шакіра знову стала героїнею обкладинки журналу Latina.

Колумбійська співачка готується представити свій новий альбом, який отримав назву Shakira, зірка поділилася подробицями особистого життя і враженнями від материнства.

"Коли у тебе з'являється дитина, коли ти відчуваєш її любов, ти відчуваєш таке умиротворення. Хочеться ділитися з усім світом своїм щастям", - розповіла Шакіра.

Співачка і її коханий, футболіст Жерар Піке, не збираються зупинятися на досягнутому.

"Якби не всі мої музичні проекти, я б уже була знову вагітна. А взагалі я хочу, щоб у нас з Жераром було вісім чи дев'ять дітей - власна футбольна команда", - говорить знаменитість.

Про коханого Шакіра відгукується як про "найбільш приголомшливого чоловіка, якого вона коли-небудь зустрічала".

"Він зі мною, тому що йому хочеться бути з Шакірою-людиною, а не зіркою. Це справжнє кохання, немає ніяких прихованих мотивів. А я з ним, тому що він найприголомшливий чоловік з усіх, кого я зустрічала. Ми хочемо одного і того ж  нам подобається одне і те ж, ми не любимо одні і ті ж речі. Ніколи в житті у мене не було таких пристрасних відносин", - говорить Шакіра.

Співачка також поділилася подробицями релізу свого нового альбому, в якому змішалися рок, фолк, реггі та танцювальна музика:

"У мені завжди буде всього потроху. Я завжди сперечалася сама з собою з приводу того, у якому напрямку хочу працювати. Буває, що мені шалено подобається пісня, а через кілька хвилин я вже її ненавиджу ", - говорить співачка.

Новий студійний альбом Шакіри надійде в продаж 25 березня. Нещодавно вона вже поділилася з шанувальниками трек-листом платівки і представила новий сингл під назвою Empire.

Зараз ви читаєте новину «Шакіра хоче народити ще дев'ять дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути