пʼятниця, 19 жовтня 2012 19:48

Руслан Сєнєчкін щодня прокидається о 4:30
7

Фото: Фото надане прес-службою "1+1"

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сєнєчкін розповів, що рибалка є його хобі з дитинства.

Це відбулось під час зйомок програми, під час яких він протягом двох годин ловив рибу. Впіймав всього одну - і відразу відпустив.

"У бабусі в селі під Кривим Рогом завжди рибачив у дитинстві. Бамбук там не знайдеш, складних вудок не було, а з Дніпропетровську звичайну в автобусі не дуже довезеш. То з дерева сам вудки майстрував. Цього літа чи не щодня їздив рибачити, в машині завжди вудочка є. Маю насиджені місця в селі Українка під Києвом. А зараз дні короткі - не виходить так часто. Після ефіру подрімати декілька годин хочеться, а потім темно вже. Рибу зловлю, повивчаю і відпускаю. Щоб приготувати, на ринку можна купити, вже почищену", - розповів ведучий. Також він зауважив, що кожного дня встає о 4:30.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Притула назбирав на нову квартиру

"До роботи на "Сніданку" дуже довго адаптувався. Останні п'ять років звільнявся з роботи години о 10-12-й ночі, потім друзі, якісь гулянки, нічні клуби. О 5-й ранку тільки засинав. Прокидався близько 10-ї, на 12-ту на роботу. А тут все навпаки. Будильник в чотири етапи ставлю. Перші три дзвінки з перервою у п'ять хвилин. А останній – на 10 хвилин. Вимикаєш третій і розумієш, що ще аж 10 райських хвилин", - зазначив він.

Також Сєнєчкін розповів, що головне, чого його навчила професія телеведучого - приймати рішення миттєво.

"Коли в прямому ефірі накладка виникає, буває, що мені у вуха чотири людини одночасно щось говорять. І всі різне. Шеф-редактор одне, продюсер друге, третє, четверте. Почуваєшся бананом, з якого шкурку одночасно з усіх сторін зривають і починають разом їсти. Твій мозок. Тоді приймаю п'яте рішення - своє, щось середнє між усіма. Часто виявляється правильним", - додав Сєнєчкін.

Зараз ви читаєте новину «Руслан Сєнєчкін щодня прокидається о 4:30». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути