понеділок, 05 жовтня 2015 09:55

Російський співак Мітя Фомін розповів, чому приїхав у Київ знімати кліп

Автор: http://svitske.1plus1.ua/
 

Екс-соліст гурту "Hi-Fi" російський співак Мітя Фомін днями зняв кліп у Києві. У передачі "Світське життя"  розповів, чому саме приїхав попрацювати над новим відео в Україну.

"Я давно хотів попрацювати з українською командою, давно чув та мріяв, які шедеври випускає українська шоу-індустрія і нарешті справа дійшла до мене", - говорить зірка.

Співак переконаний, що музикою можна мирити людей.

"Як раз музикою, мистецтвом можна мирити людей, ми всі знаємо старовинний латинський вислів, що, коли музи співають, гармати мовчать. І все що у моїх силах я роблю так , щоб сказати, що у Києві все спокійно, у Києві працюють позитивні і талановиті люди, я не можу, нажаль, впливати на все, що відбувається зараз, але я можу нести свою місію, внутрішнє світло і говорити: "друзі, треба бути добрішими один до одного.

"Я їжджу всюди куди мене запрошують. Я був у Чечні, я був у гарячих точках, там, де артисти не бувають. Артисти взагалі, як проповідники. Я особисто нікому нічого поганого не робив у житті, щоб потрапляти у чорні списки, чи якісь інші, не можу сказати, що я аполітичний. Я співчуваю тій чи іншій точці зору. Якби я був у руля, я б вів себе дещо інакше, але оскільки я артист, то з мене нема чого взяти", - каже Фомін.

Зараз ви читаєте новину «Російський співак Мітя Фомін розповів, чому приїхав у Київ знімати кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути