пʼятниця, 30 жовтня 2015 12:03

Розкішна Дженніфер Лопес засвітила апетитні форми у відвертому вбрані
5

Фото: Daily Picture

Співачка Дженніфер Лопес виступила на одній з найбільших арен Нью-Йорка - стадіоні Madison Square Garden. Концерт Megaton Mundial de Polito Vega традиційно збирає десятки латиноамериканських музикантів. До слова, на сцену разом з нею вийшов реггі-виконавець Wisin.

Співачка знову продемонструвала, що знаходиться в прекрасній фізичній формі, що із задоволенням і підкреслює своїм сценічним костюмом - і ідеальну талію, і стрункі треновані ноги.

Залишатися такою підтягнутою 46-річної Дженніфер Лопес допомагають тренування по системі Трейсі Андерсон. Трейсі - улюблениця голлівудських зірок: у неї займалися Мадонна, Гвінет Пелтроу і багато іншого. Андерсон розробила власну систему на основі пілатесу та йоги.

А ось катувати себе дієтами Дженніфер не любить, вважаючи, що фізична активність набагато важливіше, ніж сувора дієта.

"Всі ми люди. Не потрібно докоряти собі, якщо ви зірвалися з дієти і поїли чіпсів", - поділилася вона в інтерв'ю журналу People.

"Все іноді можуть дозволити собі печиво, шматочок торта і смачного курчати. ​​Адже справа не в цьому, а в тому, чи намагаєтеся ви постійно стати краще". - запевняє Дженніфер.

Зараз ви читаєте новину «Розкішна Дженніфер Лопес засвітила апетитні форми у відвертому вбрані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути