четвер, 09 квітня 2015 11:19

Батьки Кузьми "Скрябіна" хотіли придбати склеп за місяць до його смерті

Автор: tsn.ua
 

Мама Кузьми "Скрябіна" Ольга Михайлівна розповіла історію пов'язану з родинним склепом, у якому поховали музиканта, йдеться у "Сніданку з 1+1".

За словами мами співака, вона разом з батьком артиста хотіли придбати склеп до його смерті. Батьки Кузьми придивлялися склеп у грудні, а на початку лютого музикант розбився в ДТП.

"Ми ж їздимо до Львова біля цвинтаря, там де Андрійчик похований зараз. І там багато нових склепів. Я ніколи не звертала на них увагу, ми ж уже 10 років їздимо зі Львова до Львова. І тут в кінці грудня я їхала, звернула увагу. Кажу: "Слухай, Віктор , давай, може купимо такий склеп?". А він говорить: "То давай купимо", - почала розповідати Ольга Михайлівна.

Однак у той момент всередині мами Кузьми вже було неспокійно, проте вона не знала, що це може означати. Ольга Михайлівна заспокоювала себе думками про те, що багато людей купують склеп, що так прийнято.

"Чому так стиснулося серце? Ми пішли туди, а вони кажуть, що у них готовий лише один, який можна продати. І коли Андрійчик загинув, я одразу ж сказала до чоловіка, щоб біг в селищну раду і питав про той склеп, який готовий, бо він один був", - пояснила мама співака.

Ольга Михайлівна зізналася, що від того, що її син похований у склепі, а не в могилі, їй та чоловіку було трохи легше.

"Якби не було того склепу, ми б, напевно, не вижили з татом. Тому що похоронити в склеп, це ти просто ставиш у шафу і закриваєш на ключик. Там поставили цього плюшевого ведмедика, з яким він їздив, казали, улюблений. Коли ми це все зробили, тоді мені відпустило", - поділилася жінка.

Зараз ви читаєте новину «Батьки Кузьми "Скрябіна" хотіли придбати склеп за місяць до його смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути