вівторок, 12 серпня 2014 10:52

Режисер Тигран Кеосаян покинув Олену Хмельницьку заради нової музи

Режисер Тигран Кеосаян покинув Олену Хмельницьку заради нової музи

Блогер ЖЖ і журналіст Божена Ринська на своїй сторінці в соціальній мережі розповіла, що знаменитий режисер Тигран Кеосаян і актриса Олена Хмельницька розлучилися.

Розлучницею стала журналістка Маргарита Симоньян, яка написала повість, за якою Тиграном був знятий телесеріал "Море. Гори. Керамзит". Більш того, жінка вже встигла народити Кеосаяну одну дитину і вагітна другою.

"Сьогодні бачила Маргариту Симоньян разом з батьком її дитини Тиграном Кеосаяном (побаченим у Олени Хмельницької) в Юрмалі", - написала Маргарита. Бачачи таку величезну кількість зустрічних запитань, журналістка додала, що не думала, що про розставання Тиграна та Олени ніхто не знає і це стане просто сенсацією.

Як виявилося, Маргарита була не тільки редактором на каналі Russia Today, але й встигла попрацювати ведучою телепрограми "Залізні леді". З Альоною Хмельницької Тигран востаннє показувався на публіці на прем'єрі фільму "Два дні" в 2011 році. У подружжя вже були дві дочки, наймолодшій з яких Ксенії ледь виповнився рік на той момент. Після цього відсутність Альони сприймалося як звичайна зайнятість доглядом за дитиною. Якщо Хмельницька і з'являлася на публіці, то чи була одна, або зі своїми подругами, але ніхто й подумати не міг, що їхні стосунки з Тиграном давно позаду. Кеосаян також виходив у світ, а ось в 2012 році раптово прийшов на світський захід з Маргаритою. До того часу вона зіграла невелику роль у його серіалі "Три товариші". Після цього в Сочі вони відкрили ресторан, а в цей момент Тигран працює над стрічкою, сценарій до якої написала його нова жінка.

Один з акторів, що беруть участь в зйомках, Антон Преснов розповів про відносини Кеосаяна і Маргарити.

"Маргарита підтримує своєю присутністю всіх нас, а не тільки Тиграна. Це одна з тих гарних історій, коли режисер працює зі своєю музою: вони розуміють один одного з півслова, прекрасно відчувають один одного. З художньої точки зору, нічого поганого в їх співпрацю не бачу. Крім того, під час написання сценарію Симоньян багато спілкувалася зі сценаристами, питала у них рад. Але коли вона з'являлася на знімальному майданчику - змінювалася навіть атмосфера. І все-таки жінка під час вагітності  - просто прекрасна. Всі відразу посміхалися, якось душевно ставало. Радий, що у нього дочка народилася, тепер чув, що буде син ",- сказав актор.

Зараз ви читаєте новину «Режисер Тигран Кеосаян покинув Олену Хмельницьку заради нової музи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути