вівторок, 10 січня 2012 12:01

Репера Снуп Догга на кордоні затримали за наркотики

Репера Снуп Догга на кордоні затримали за наркотики

Репера Снуп Догга (справжнє ім'я - Кальвін Броадус) затримали за зберігання марихуани.

Як повідомляє Reuters, 40-річний музикант був заарештований поліцією в минулі вихідні в містечку Сієрра Бланка в Техасі на кордоні з Мексикою. Прикордонні служби проводили рутинний огляд гастрольного автобуса репера і відчули запах марихуани. Провівши у зв'язку з цим більш ретельний обшук, поліцейські виявили всередині салону невелика кількість наркотику.

Снуп Догг визнав, що знайдена марихуана належала йому, після чого був перепроваджений в поліцейську дільницю, де йому пред'явили звинувачення в зберіганні наркотичних речовин, а потім відпустили. Судовий розгляд з цього приводу призначено на 20 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Репера Снуп Доґґа заарештували за зберігання зброї і наркотиків

За свою кар'єру репер неодноразово затримувався поліцією за зберігання наркотиків і зброї. Примітно, що в 2010 році на тому ж контрольно-пропускному пункті на кордоні з Мексикою за зберігання марихуани був заарештований кантрі-співак Віллі Нельсон. У 2008 році Снуп Догг і Нельсон записали спільну пісню "My Medicine", в якій були присутні алюзії на вживання марихуани.

Зараз ви читаєте новину «Репера Снуп Догга на кордоні затримали за наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути