середа, 22 жовтня 2014 10:18

Рене Зеллвегер спростувала чутки про пластичну операцію

Автор: Reuters
 

Актриса Рене Зеллвегер вперше прокоментувала  галас що піднялася навколо її появи на церемонії Women in Hollywood в інтерв'ю журналу People.

"Я рада, що люди помітили зміни! Тепер я веду інший спосіб життя, я більш щаслива і задоволена життям, і я в захваті від того, що це, очевидно, помітно", - сказала Рене Зеллвегер.

Чутки про пластичну хірургію актриса назвала безглуздими. За її словами, виглядати по-іншому вона стала виключно завдяки тому, що переглянула свої погляди на роботу і відпочинок, а також знайшла особисте щастя (Рене зустрічається з блюзовим музикантом Дойлом Бремхоллом II):

"Друзі кажуть, що я виглядаю більш у гармонії з собою. Я стала здоровішою, чим довгий час не могла похвалитися. Я вибирала для себе нереально завантажений робочий графік, що не дозволяв мені належним чином дбати про себе. Замість того, щоб зробити паузу і перепочити, я виснажувала себе і вибирала неправильні засоби для того, щоб приховати свою втому. Але я зрозуміла, що живу в стані хаосу, і зробила вибір на користь інших речей.

Я прийшла до спокійного життя, що дозволяє займатися будинком, любити, вчитися чомусь, розвиватися творчо і ставати самою собою. Люди просто не знають мене такою. Так, можливо, я змінилася. Але хто не міняється, стаючи старше? Я інша. Я щаслива", - говорить актриса.

Відзначимо, що після церемонії журналу Elle деяким виданням довелося навіть офіційно підтвердити, що на фотографіях з цієї події дійсно Зеллвегер: багато читачів просто не повірили, що перед ними виконавиця ролі Бріджет Джонс, і рішили, що працівники ЗМІ неправильно підписали кадри.

Нагадаємо, Рене Зеллвегер в понеділок з'явилася на церемонії Women in Hollywood, і представники преси її не відразу впізнали. Журналісти та користувачі інтернету зійшлися в думці про те, що актриса звернулася до пластичного хірурга, щоб виглядати молодше - а в результаті стала мало нагадувати саму себе.

Зараз ви читаєте новину «Рене Зеллвегер спростувала чутки про пластичну операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути