четвер, 28 травня 2015 14:07

Пишногруда Кейт Апптон претендує на роль у приквелі "Гаррі Поттера"

Автор: Reuters
 

Пишногруда модель Кейт Аптон може отримати одну з головних ролей в екранізації чергової книги британської письменниці Джоан Роулінг "Фантастичні істоти і місця їхнього проживання". Як повідомляє інтернет-портал Colider, починаюча актриса Аптон є головною претенденткою на роль героїні на ім'я Квини. Також стало відомо, що на роль молодшої сестри Квини - Тіни - претендують Сірша Ронан, Дакота Фаннінг, Лілі Сіммонс і Елісон Судол.

Відзначимо, що на даний момент найуспішнішим кінопроектом за участю Аптон стала комедія "Інша жінка", в якій також знялися Леслі Манн і Камерон Діаз.

Поки кіностудія Warner Bros. вирішує, хто ж буде ідеальним кандидатом для пріквела "Гаррі Потера", нагадаємо, що головну роль у фільмі виконає оскароносний британець Едді Редмейн. Зірці "Всесвіту Стівена Хокінга" дісталася роль Ньюіта Скамандера. Нагадаємо, новий фільм є спін-оффом "Гаррі Поттера". Екранізація нової історії буде трилогією. У першій частині якій розповідається про події, що відбуваються в Хогвартсі за 70 років до поява там знаменитого хлопчика зі шрамом - Гаррі Поттера. Головним героєм стане молодий зоолог Ньют Скамандер, автор підручника "Фантастичні звірі і місця їхнього проживання", за яким навчаються студенти Хогвартса. Раніше цей персонаж вже зустрічався у фільмі "Гаррі Поттер і філософський камінь". Особливо уважні читачі "поттеріани" знають, що згодом внук Скамандера став чоловіком однієї з головних героїнь "Гаррі Поттера" Луни Лавгуд. Як одного разу зазначила автор книг Джоан Роулінг, таким чином вона висловила свою симпатію до Ньют і його родині. Нова серія фільмів, знятих за книгами Джоан Роулінг вийде в світ в 2016, 2018, 2020 роках.

Зараз ви читаєте новину «Пишногруда Кейт Апптон претендує на роль у приквелі "Гаррі Поттера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути