четвер, 11 лютого 2016 13:08

Мандрівник Дмитро Комаров розповів, де проведе свій "медовий місяць"

Мандрівник Дмитро Комаров розповів, де проведе свій "медовий місяць"
Соціальні мережі

Напередодні Дня закоханих у відвертому інтерв'ю для 1plus1.ua мандрівник та ведучий екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров розповів про своє перше кохання, про те, що цінує у відносинах більш за все та як хотів би провести свою весільну подорож.

У минулому році на одного "завидного" холостяка в команді екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт" стало менше - оператор проекту Олександр Дмитрієв одружився з редактором Іриною Спірідоновою. Але серце відомого мандрівника і ведучого шоу Дмитра Комарова, як і раніше, залишається вільним.

Вирушаючи до Непалу, де знімається восьмий сезон проекту, Дмитро запевнив прихильниць в тому, що непальські дівчата не зможуть "підкорити" серце екстремала:

"Всі дівчата гарні, але мені до вподоби українки", - сказав Дмитро на прощання прихильницям, які приїхали в аеропорт, щоб провести "Світ навиворіт" в далеку подорож.

Журналістам 1plus1.ua екстремал розповів про те, що свій "медовий місяць" він хотів би провести в Індії, але в незвичайному для "Світу навиворіт" стилі "люкс":

"Я давно мрію проїхати по країні на одному з "поїздів махараджів". Це фактично п'ятизірковий готель, який мчить по залізниці, зупиняючись в найцікавіших місцях країни. Твоє купе - це розкішний готельний номер, за вікном якого пейзаж безперервно змінюється. Навіть не сумніваюся, що проїхатися на такому "східному експресі" - справжній кайф. Ідеальний сценарій весільної подорожі", - ділиться Дмитро.

Неймовірні пригоди команди "Світу навиворіт" в Непалі, де Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв планують піднятися до базового табору Евересту, відвідати гірську королівство Мустанг, побувати в непролазних джунглях і знайти людину йєті, телеглядачі побачать вже цієї осені на телеканалі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Мандрівник Дмитро Комаров розповів, де проведе свій "медовий місяць"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути