понеділок, 20 липня 2009 15:43

Пугачова стала схожа на японку з дредами (ФОТО)

Алла Борисівна на одному з останніх світських заходів з"явилася перед публікою в абсолютно новому іміджі - великосвітської японської панночки.

Як відомо, примадонна завжди бездоганна і елегантна, одягнена з голочки, ввічлива і приваблива. Але на цей раз вона здивувала навіть найближчих людей.

Співачка відстригла свій шикарний чубчик, а на голові заплела дреди, які такі популярні серед молоді. Макіяж російської діви схожий на стиль готики: на губах темна помада, повіки нафарбовані темно-синіми тінями, а віяло співачки зроблене з яскраво-червоного пір"я.

До речі, люди, які побачили примадонну в її новому образі на вечірці, в один голос зізнались, що з Пугачовою щось відбувається недобре.

- Ну не може така жінка і з таким статусом робити собі зачіски 15-річної дівчинки, - сказала одна зі знайомих примадонни.

Вочевидь, жінка, яка співає, старається заради свого улюбленого пародиста Максима Галкіна, який зізнався, що задоволений новим стилем своєї коханої.

- Я з радістю підтримую будь-які починання Алли, - з посмішкою відмітив Максим. - Такій жінці все личить!

Алла Борисівна завжди любила експериментувати зі своїм образом. То зробить немислимі зачіски, то надіне зухвалі і відверті вбрання. Ось і тепер Пугачова послідувала за останніми тенденціями молодіжної моди.

Вже декілька років беззмінним стилістом Алли Борисівни є епатажний Сергій Зверєв, який, швидше за все, і порадив Аллі новий зухвалий образ. Хоча цього разу Сергій дипломатично відхилився від коментарів.

Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Пугачова стала схожа на японку з дредами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути