четвер, 15 квітня 2010 16:39

Пугачова зізналась в пластичних операціях

Пугачова зізналась в пластичних операціях

Алла Пугачова напередодні свого дня народження прийняла участь в передачі "Сто питань дорослому". Примадонна протягом години відверто відповідала на питання дітей, багато хто з яких виявився досить сміливим. Наприклад, діти зажадали від співачки розкрити секрет її молодості.

Алла Борисівна, у якої за умовами передачі було право не відповідати на будь-які три питання, нітрохи не зніяковіла. Співачка з легкістю зізналася, що звертається до пластичного хірурга.

Ця тема була піднята питанням з приводу зморшок на обличчі - чи сильно Пугачова через них засмучується. Зірка відповіла: "Та ні. Я, чесно кажучи, не особливо звертаю на це увагу. Але розумію, що, якщо буде зовсім погано, піду. Зроблю що-небудь".

Діти почали розвивати цю тему, і Алла зізналася: "Я вже робила. Не один раз робила. Ну зробила. Але вигляд після цього... Я навіть на відеокамеру зняла це перетворення. Боже, який жах був. Але нічого, бачиш, тримаюся поки, - відповідала Примадонна. - Скажу, що дуже важливий стан душі. Тому що, коли гарний настрій, і виглядаєш кращим, і ніякі зморшки не засмучують тебе. Особливо коли поряд з тобою чоловік, який говорить: та я тебе кохаю таку, яка ти є, і кохатиму тебе й надалі. Тоді нічого не страшно. Але для себе, звичайно, я подумаю. Вже потім, коли зовсім погано буде".

Звичайно ж, без питань про особисте життя не обійшлося. Діти дізналися і про Максима Галкіна, і про Філіпа Кіркорова не забули запитати.

"Як ви думаєте, Максим Галкін буде вашим коханням до кінця життя?" - запитала дівчинка із залу.

"Сподіваюся, що до кінця. Щоб подовше, - відповіла Алла. - Ніколи не треба зарікатися. Ніхто нічого не знає. Ніколи не говори "ніколи". Він може закохатися в когось. Я-то навряд чи вже. Хоча біс його знає..."

А ось про Кіркорові, який постійно повторює, що Пугачова - головне кохання всього його життя, співачка сказала: "Я знаю з дитинства Філю. І я упевнена, що перш за все він любить себе на сцені, себе в коханні до мене, себе в своїх стражданнях. Він такий природжений артист. І давайте йому пробачимо це. Давайте цим краще захоплюватися. Він чудовий на сцені!"

Ювілей у артистки був минулого року. На цей раз від великих торжеств співачка відмовилася. Скромне свято пройде на дачі Примадонни на Істрі. Там зберуться друзі і близькі Алли Борисівни. Не більше 20 людей.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Пугачова зізналась в пластичних операціях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути