вівторок, 28 вересня 2010 12:10

Виробник Segway загинув на своєму ж скутері

Виробник Segway загинув на своєму ж скутері

У Великобританії Джеймс Хеселден, власник компанії Segway Inc, що виробляє двоколісні скутери, загинув, не впоравшись з керуванням своїм Segway.

Тіло 62-річного Хеселдена поліція графства Західний Йоркшир знайшла в понеділок, 27 вересня, разом з його скутером у річці Варфом біля міста Бостон-Спа.

Свідки бачили, як чоловік днем раніше зірвався з обриву дев"ятиметрового моста, керуючи Segway, повідомляє агентство АР.

Хеселден придбав компанію Segway в 2010 році.

Крім того, він був власником компанії Hesco Bastion, що виробляє устаткування для зведення захисних огорож навколо військових баз НАТО, повідомляє Тhe Daily Telegraph.

Електричний двоколісний скутер Segway був створений Діном Кемен і виробляється з 2002 року.

Наразі він дозволений до використання на дорогах Австрії, Франції, Греції, Італії, Угорщини, Португалії, Чехії, а також в 44 штатах США.

У 2007 році під час візиту Володимира Путіна в США він отримав Segway у подарунок від Джорджа Буша-молодшого.

Буш використовував такий для поїздок в маєтку Уокер пойнт, і одного разу багато ЗМІ опублікували фото, на яких екс-президент падає зі скутера.

Нагадаємо, рік тому через велику кількість аварій, українських водіїв мопедів, моторолерів та інших двоколісних транспортних засобів зобов"язали отримати водійські права, попередньо закінчивши 20-годинні курси.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Виробник Segway загинув на своєму ж скутері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути