четвер, 23 серпня 2012 17:51

Посипайко був свідком теракту в Нью-Йорку 11 вересня

Посипайко був свідком теракту в Нью-Йорку 11 вересня
Телеведучий любить екстрим Фото: test-drive.ictv.ua

Телеведучий Ігор Посипайко в своєму житті дуже любить подорожувати. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Подорожі і екстрим — то моє життя. Із самого смертельного - перестрибував через пірс на кайті. Це стрибок понад 15 метрів з води через великий понтон. Порив вітру і ти в ньому. А це смерть. Мені було страшно, але я хотів випендритися перед дівчатами. А три роки тому на Сардинії на яхті попав з друзями в дев'ятибальний шторм. Вісім годин човен то піднімався на п'ять поверхів вверх, то тупо падав вниз. А навколо скелі. Ми були прив'язані мотузками, інакше на фіг змило б. На чотирьох випили 16 літрів віскі. Не п'яніли, бо було дуже холодно і дуже страшно. Але з життям не прощалися і потім випадково попали в маріну (стоянка яхт)", - зізнається Ігор.

11 вересня 2001 року Посипайко став свідком теракту в Нью-Йорку.

"Сиджу на 27-му поверсі заповнюю документи і чую як сусіду дзвонить сестра і каже: "Що там у вас таке? Куди літак влетів?". Ми підбігаємо до вікна і через 30 секунд в метрі від нас пролітає сьомий Боїнг і влітає в торговий центр. В голові думка не про те, що сталася трагедія, а думав, що бойовик дивлюсь. Тільки не розумію, чому у вікно, а не у кіно. Тут почалась евакуація і я побіг під "близнюки" рятувати людей. Всі в шоці і пилюці і ніхто не розуміє що робиться. Я теж був під такими емоціями, що забув подзвонити мамі. А вони теж не могли добитися, бо весь телефонний зв'язок в Нью-Йорку відімкнули. І коли я її набрав на наступний ранок — вона вже вся сива була. Каже: "Добре, що ти живий, а то я думала, ти помер", - відзначає телеведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Посипайко прирівняв телематчі до онанізму

На екстрим Ігор йде свідомо, щоб потім креативити в роботі.

Зараз ви читаєте новину «Посипайко був свідком теракту в Нью-Йорку 11 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути