четвер, 14 червня 2012 11:16

Після соска для турків Мадонна показала італійцям сідниці

Після соска для турків Мадонна показала італійцям сідниці
Співачка хотіла "звести з розуму самого папу римського" Фото: Global Look Press

Знаменита співачка Мадонна продовжує шокувати публіку на концертах свого світового туру. Після того як вона оголила груди в ході концерту в Стамбулі, на цей раз прийшла черга італійських шанувальників співачки, яких Мадонна порадувала виглядом свого практично голого заду, пише The Daily Mail.

Під час виконання на сцені Stadio Olimpico все тієї ж пісні Human Nature, по ходу якої співачка зазвичай роздягається, Мадонна зняла з себе штани і показала захопленій публіці в Римі свої напівоголені сідниці в мереживній білизні.

До цього в інтерв'ю співачка гучно заявила, що влаштує по ходу концерту сюрприз, який "зведе з розуму самого папу римського".

Нагадаємо, на концерті в Туреччині Мадонна викликала бурхливу і неоднозначну реакцію своїх прихильників, оголивши груди. Виконуючи ту ж пісню Human Nature, співачка несподівано рвонула вниз чашечку ліфчика і показала глядачам голі груди.

Реакція публіки, які наповнили інтернет коментарями витівки Мадонни, суперечлива - одні радіють, що співачка завжди знаходить нові способи шокувати публіку. Але багатьох обурило, що співачка готова на все заради того, щоб привернути увагу до своєї "в'янучої" особі.

ВІДЕО: Мадонна показала сосок своїм турецьким фанатам

"Чому Мадонна досі оголює на сцені свої груди? Це абсолютно несексуально - чому я повинен любуватися на цицьки співачки, яка взагалі-годиться мені в бабусі?" - обурюється один з глядачів на фанатському форумі.

"А чи не занадто вона стара для того, щоб показувати зі сцени соски? - підтримує його інший, - Адже і разом з нею на сцені виступають її діти - вона взяла їх з собою в турне!"

Нагадаємо, перший концерт світового туру Мадонни, який пройшов в Ізраїлі, також не обійшовся без скандалу, епіцентром якого в підсумку стала Франція. Під час виконання однієї з композицій на плазмовому екрані на кілька секунд з'явилася фотографія лідера французької націоналістичної партії "Національний Фронт" Марін Ле Пен. На чолі у Марін Ле Пен красувалася свастика, а над верхньою губою були домалював гітлерівські вуса.

Витівку зірки розцінили як випад проти найвідомішої донедавна націоналістичної партії в Європі. Марін Ле Пен зважує можливість подати проти Мадонни позов.

Співачка здійснює світове турне на підтримку нового альбому M.D.N.A. Шоу сама вона визначає як "концерт із закликом до миру".

Зараз ви читаєте новину «Після соска для турків Мадонна показала італійцям сідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути