четвер, 14 серпня 2014 12:33

Прихильник Лари Фабіан з Росії зламав її чоловіку руку

Автор: liveinternet.ru
 

Чоловік співачки Лари Фабіан постраждав від чоловіка з Росії, великого шанувальника її творчості.

Перебуваючи в Росії, 44-річна співачка познайомилася і підтримувала тісний зв'язок з Магомедом Сурхайхановим, працівником одного з відомих російських PR-агентств. Саме він організовував її виступи в Кремлі, і незважаючи на те, що з виконавицею скрізь знаходиться її чоловік Габріель Ді Джорджіо, став дуже відверто надавати знаки уваги.

Як стверджує видання Le Figaro, артистка була зовсім не проти чоловічої уваги з боку сторонньої людини, більш того, відповідала взаємністю. Чоловік Лари був не в захваті від такого стану речей у нього під носом, і між чоловіками виник конфлікт.

Розпочався він як важка розмова на підвищених тонах між подружжям. Габріель почав з'ясовувати, що ж за відносини пов'язують його законну дружину і російського піарника. Магомед заступився за Фабіан і сварка переросла в бійку, в ході якої Ді Джорджіо отримав перелом руки. Це, правда, з'ясувалося вже після, в травмпункті. Ніхто зі сторін-учасників конфлікту коментувати делікатну ситуацію не став, не проговорився і директор виконавиці Патрік Фьорі. Однак одному з російських видань вдалося все-таки знайти балакучого молодика з команди Фабіан, який підтвердив, що Ді Джорджіо носив гіпс після бійки з Магомедом. Правда, Сурхайханова при цьому вперто називали шанувальником Лари. Сама співачка жодних коментарів на цей рахунок не дала.

Фабіан в Росії, стала популярнішою після співпраці з Ігорем Крутим. Вона знялася в його музичному фільмі "Мадемуазель Живаго", що складається з одинадцяти кіноновел. Режисером став відомий український кліпмейкер Алан Бадоєв.

Зараз ви читаєте новину «Прихильник Лари Фабіан з Росії зламав її чоловіку руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути