Ексклюзиви
середа, 06 березня 2013 12:16

"Пишаюся, що залишаю Україну. Більше тут робити нема чого" — Гришко їде до Америки

"Пишаюся, що залишаю Україну. Більше тут робити нема чого" — Гришко їде до Америки
Співак буде 25 років працювати у США Фото: file.liga.net

Український тенор Володимир Гришко їде на заробітки в США. Співак підписав контракт із закордонними продюсерами і в найближчі 25 років мешкатиме в Америці. А співати буде на світових сценах, повідомляє ТСН.

Гришко скаржиться, що на батьківщині він не потрібен і продавати свій оперний талант йому вигідніше за кордоном. Там за один виступ він може заробити $15 тисяч.

Родина Гришка вже пакує валізи. На них чекає квартира у Нью-Йорку, яку тенор придбав багато років тому. Але Володимир Гришко запевнив, що рідну Україну він не забуде і обіцяє приїжджати сюди на відпочинок.

"Скоро я звідси їду. І цим щасливий і пишаюся цим, що я залишаю таки рідну Україну. Більше тут робити нема чого, дорогі друзі. Мене тут не було 20 років, і знову не буде 25. Так що я з цим себе і Україну вітаю", - підкреслив Гришко в ефірі програми "ТСН.Особливе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гришко змінив свій гардероб через острах, що його вважатимуть геєм

Між тим, нещодавно Гришко схуд на 15 кілограм. Співак хизується, що так як зараз, виглядав у юнацтві. Він знову важить близько 80 кілограмів. Уже цілий рік не вживає борошняної їжі, солодощів, м'яса та спиртного.

Зараз ви читаєте новину «"Пишаюся, що залишаю Україну. Більше тут робити нема чого" — Гришко їде до Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

546

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути