пʼятниця, 09 грудня 2016 20:09

Піпа Міддлтон визначилася з датою весілля

Піпа Міддлтон визначилася з датою весілля

Сестра Кейт Міддлтон навесні 2017 року вийде заміж за Джеймса Меттьюза, наречений і наречена вибрали день для одруження. За повідомленнями західної преси, романтична церемонія в колі найближчих людей відбудеться 20 травня в церкві святого Марка недалеко від будинку батьків нареченої.

Журналісти вже називають прийдешню подію весіллям року. Список гостей поки повністю не складений, але принц Джордж, якому наступного літа виповниться чотири роки, виступить в ролі пажа, а його молодша сестра Шарлотта буде в ролі дівчинки-квітки. Брат нареченого, Спенсер Меттьюз, який прославився участю в шоу "Золота молодь Челсі" (Made in Chelsea), буде боярином. Батько Піппи, Майкл Міддлтон, поведе дочку до вівтаря, який, можливо, буде прикрашений її улюбленими квітами: нарцисами і тюльпанами.

Піппа Міддлтон почала зустрічатися з Джеймсом Меттьюзом, чиї батьки володіють мережею готелів Eden Rock Hotel, в 2012 році. Влітку 2016 року наречений подарував нареченій каблучку вартістю 200 тисяч фунтів стерлінгів. Одними з перших з майбутнім заміжжям Піппу привітали герцогиня Кетрін і принц Вільям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон приміряла улюблену тіару принцеси Діани

Зараз ви читаєте новину «Піпа Міддлтон визначилася з датою весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути