вівторок, 26 липня 2016 17:26

Піпа Міддлтон має більш дорожчий годинник, ніж її сестра герцогиня
8

 

Піпа Міддлтон може похизуватись дорожчим годинником, ніж у її сестри, герцогині Кембриджської. Піпа нещодавно засвітила розкішний годинник Cartier рожевого золота інкрустований діамантами. Вперше герцогиню Кембриджську бачили з цим годинником у 2014.

 
 

Нагадаємо, Піпа Міддлтон виходить заміж. Днями сестра Кейт Міддлтон засвітила розкішну обручку з діамантами.

У обох сестер є годинники цієї марки лінії Ballon Bleu – та аксесуар Кейт коштує 4, 850 фунтів стерлінгів, а Піпи - 14,500.

 

Годинник Піпи зі сталі та золота, подарований її бойфрендом, чия фірма Eden Rock Capital Management оцінюється в 1,1 мільярди фунтів стерлінгів. Джеймс Метьюс, наречений Піпи у 40 років купив будинок за 17 мільйонів фунтів стерлінгів у Лондоні та приватний літак за 3 мільйони фунтів стерлінгів.

Фахівці з ювелірних прикрас запевняють, що завдяки цінним матеріалам, годинник Піпи прекрасний вибір для ділового іміджу буде сяяти роками. Годинник Кейт, є більш скромним, але не менш красивий.

 

Нагадаємо, марка Cartier заснована у Парижі ювеліром Луї-Франсуа Картьє у 1847 році. У 1902 році, король Едвард VII присвоїв Картьє титул "короля прикрас, який створює прикраси для королів". Картьє створив у 1904 році перший чоловічий годинник для бразильського авіатора Альберто Сантоса Дюмона, якому незручно було діставати свій годинник з кишені під час польоту. Пізніше ювелір став створювати годинники і для жінок. Саме тіару цього бренду оздоблену 739 діамантами, Кейт Мідллтон одягала, коли виходила заміж за принца Вільяма у 2011 році.

 
 

У 2015 році рубін Cartier Барміс був проданий за рекордні 19,6 мільйони фунтів стерлінгів на аукціоні.

Зараз ви читаєте новину «Піпа Міддлтон має більш дорожчий годинник, ніж її сестра герцогиня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути