середа, 01 жовтня 2014 15:33

Співачка Наталі відмовилась від брата через астрологів

Автор: vidomosti-ua.com
 

Антон Міняєв, рідний брат популярної російської співачки Наталі, яка після виконання всім відомого хіта знову опинилася на гребені слави, заявляє, що сестра припинила з ним всяке спілкування тільки тому, що він "не вписується" в її гороскоп, розповів "Експрес-газеті" брат артистки.

Антон досі живе в Нижегородськоій області, в квартирі, де жила вся колись дружна сім'я. Наталці він припадає молодшим братом. За словами Меняєва, музикою в їх родині захоплюватися почав саме він, і коли йому виповнилося одинадцять років, у них з друзями з'явилася власна група, назва якої була "Школадний бар". Через якийсь час вони почали шукати солістку а тут і Наталія приспіла. За словами Антона, їх навіть запрошували виступати на різного роду заходи. На одному з виступів Наталя зустріла чоловіка своєї мрії Олександра, який виявився власником студії звукозапису. Через деякий час вони виїхали до столиці і Наталі стала знаменита.

Сестра обіцяла всіляко допомагати брату, проте завжди ставила умови: то коледж треба закінчити, то вищу освіту отримати. Антон навчався в Іванівському енергетичному університеті, але марив музикою. А потім в один момент вони перестали спілкуватися. Миняєв розповів, що сестра дев'ять років не могла завагітніти, і бажання мати дитину затьмарило її розум. Вона почала звертатися до відунів, ворожок і астрологів. І їй розповіли, що терміново потрібно припинити відносини з братом. Наталі так і зробила: просто подзвонила і сказала: "Давай більше спілкуватися не будемо".

"Для мене це був великий удар" - продовжив свою розповідь Антон. Причому з сестрою Олесею стосунки у Наталі складалися досить добре. Йому заборонили також бачитися із синами співачки, його рідними племінниками.

Але одного разу подзвонив чоловік співачки і запропонував Антону розкручувати фан-клуб і сайт Наталі. Природно, молода людина погодився, до слова, не захотів за це грошей, тобто, даром. В свою чергу він попросив свою сестру і її чоловіка допомогти із записом пісні. Композицію записали, але аранжування страшенно не сподобалася самому виконавцю. Антон "психанув, забрав фонограму і поїхав". Йому навздогін зателефонувала співачка і сказала, що більше не бажає мати з ним ніяких справ. Зараз вони не спілкуються. Наталі вважає, що її брат "займається дурницями", і що йому слід знайти "нормальну роботу". Але молодий чоловік не опускає руки, вдень працює виконробом на будівництві, а вночі пише музику.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Наталі відмовилась від брата через астрологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути