субота, 27 грудня 2014 18:46

Петро Порошенко розповів про улюблені пісні "Океану Ельзи"

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Петро Порошенко нещодавно відвідав концерт гурту "Океан Ельзи" і розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 про свої улюблені пісні.

"Відпусти", "911", "Веселі, брате, часи настали". Тоді це було так, що серце рвало, - говорить Петро Порошенко і говорить, чи співає сам пісні гурту, - так, коли нас ніхто не чує".

Президент розповів, як на його кошти побудували пам'ятник у Швейцарії Гоголю.

"Я був міністром закордонних справ і була програма започаткована, яка мала будувати українські пам'ятники по всьому світі були художники і митці, і мені дуже сподобався пам'ятник він з ідеєю побудований на "Mертвих душах" і з того того часу до мене звернулися ці митці попросили проплатити і так він з'явився. Я не був розчарований, я думаю він дуже гарно вписався у набережну він стоїть напроти офісу компанії Nestlé, що дуже символічно там теж є частинка України", - говорить президент.

Нещодавно Марина Порошенко поділились традиціями родини щодо новорічних свят.

"У нас є так традиція зустрічати Новий рік у родинному колі обов'язково, якщо тільки Петро Олексійович, як Президент не буде змушений поїхати у якесь відрядження", - говорить перша Леді України.

"Я впевнена, що зимою повинен бути сніг, я дуже люблю ходити на лижах, вся родина у нас спортивна, ми любимо активний відпочинок, але мені дуже сподобався і запам'ятався минулий рік. Ми весь рік пригадували з дітьми, як ми на Mайдні співали колядки і водили хороводи, дуже гарні спогади", - додає Марина Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Петро Порошенко розповів про улюблені пісні "Океану Ельзи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути