четвер, 03 вересня 2009 15:46

Павлік спостерігав за "сексом" Полякової та Педана (ФОТО)
15

Вчора, на верхньому полі київського Олімпійського стадіону відбувся футбольний матч ФК "Маестро" проти учасниць шоу "Хто проти Блондинок". Якщо ФК "Маестро" вже давно зарекомендувала себе як професійна футбольна команда, то блондинки зібралися пограти у футбол вперше.

Капітаном дівчат була обрана співачка Оля Полякова. Матч більше був схожий на розважальне шоу, ніж на спортивний захід, але разом з тим, не можна було викрити блондинок в розхлябаності та незібраності. Про це свідчить підсумковий рахунок - 8:3 на користь команди дівчат. Полякова розповіла, що з дитинства захоплюється футболом.

"Взагалі, мені подобається все японське. Тому я і прийшла сьогодні в кімоно. Мені розповідали, що футбол походить від стародавньої японської гри. Причому в цій грі брали участь тільки жінки. Тому, не дивно, що саме ми сьогодні перемогли. Я так сильно бігала, що моє кімоно весь час розкривалось і іноді було видно мої груди. Але це була спланована диверсія. Всі гравці ФК "Маестро" в ці моменти просто стояли в заціпенінні і не могли грати", - сказала співачка.
Серед учасників матчу з боку ФК "Маестро" грали такі спортивні таланти, як: Фоззі (ТНМК), Валерій Харчишин (Друга ріка), Олександр Педан, Діля, Віктор Павлик, Сашко Положинський (Тартак) та інші.

Тренером команди є відомий у минулому футболіст київського Динамо Василь Кардаш.

Gazeta.ua

Фото УНІАН, Дусі

Зараз ви читаєте новину «Павлік спостерігав за "сексом" Полякової та Педана (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути