середа, 17 грудня 2014 18:29

O.Torvald презентували альбом "ТИ Є" в Києві
20

Фото: Олександр Глущенко и Надія Белік

Нещодавно український гурт O.Torvald наживо представив новий альбом "ТИ Є" столичний публіці. Це  був п'ятий виступ  в рамках першої частини  концертного туру в підтримку альбому ТИ Є,  раніше музиканти відвідали Харків,  Полтаву, Дніпропетровськ та Львів.

Концерт в  клубі Atlas пройшов з аншлагом, вийшов потужним і наддрайвовим. В першій частині шоу команда зіграла новий альбом ТИ Є.  Під час виконання пісні Сочі  до музикантів O.Torvald   приєднався Андрій Хливнюк з гурту Бумбокс.

"Навіть не знаю, як описати словами те, що відбувалося в суботу в Atlas. Не було нас і вас, був лише суцільний шалений драйв, немов  в останній раз. Ви накращі люди на землі, дякую вам!!! Ми не зупиняємось і  вже плануємо НОВЕ ВЕЛИКЕ РОК-ШОУ разом з вами, наші люди!", - сказав Євген Галич.

 В другій частині шоу O.Torvald грали старі хіти і додали  справжньої  романтики, бо  бас-гітарист гурту Нікіта  Васильєв    зробив пропозицію своїй дівчині прямо зі сцени.   Під час промови  Нікіти на  великому екрані   та в руках людей   в  фан-зоні   з'явився напис "Марго, виходь за нього"!   І Марго відповіла: так! чим викликала шквал суперечливих  емоцій  у дівчат в залі.

 Нагадаємо, днями відбулась прем'єра кліпу O.Torvald "Все З Початку",  присвячена туру "Ти Є. 

Команда зняла ще дві  нові відеороботи на пісні з нового альбому "ТИ Є", прем'єра яких запланована на початку 2015 року. Загалом O.Torvald  планують візуалізувати всі треки з альбому ТИ Є.

Друга частина туру в підтримку альбому розпочнеться вже в лютому 2015.

Зараз ви читаєте новину «O.Torvald презентували альбом "ТИ Є" в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути