пʼятниця, 16 січня 2015 18:33

Організатори кінопремії не допустили близького сусідства Еністон з Джолі

Автор: Reuters
 

Все більше з'являться деталей з нещодавньої премії Critics' Choice Awards , на якому вперше за довгий час були присутні разом Анджеліна Джолі та Дженніфер Еністон. Цього разу організатори зробили все можливе, щоб акторки не перетнулися, навіть розсадили їх по різним кінцям залу.

Дженніфер Еністон та її наречений Джастін Теру вийшла на червону доріжку заходу о 17.32 і швидко пройшлися перед фотографами, вже о 17.37 перед камерами блищала Анджеліна Джолі, яка завітала на премію без Бреда Пітта.

Еністон з коханим швидко зайняла місце біля свого столика за 20секунд до початку прямого ефіру, в якому транслювалося шоу.

"Еністон і Джастін тримаючись за руки швидко зайняли свої місця", - розповів свідок.

Також стало відомо, що Джолі сиділа на іншій стороні залу разом зі своїми акторами зі стрічками "Нескорений", режисером якої вона є.

Еністон обіймалася з колегами, а саме акторкою Емілі Блант, а Анджеліна роздавала автографи та фотографувалась з фанатами та критиками.

Коли розпочалася реклама, Еністон з Теру вийшли з залу, щоб випити, але не встигли повернутися вчасно і змушені були чекати, коли знову буде перерва, таким чином Еністон не встигла на момент, коли зі сцени ведучий у костюмі з "Маліфісенти" вів діалог з Джолі.

Коли Еністон повернулась, то цього разу Джолі вийшла до вбиральні.

Одразу після шоу Еністон та Теру разом з охоронцями пішли до авто, Дженніфер і Джолі вийшли через одні двері але на великій відстані одна від одної.

Зараз ви читаєте новину «Організатори кінопремії не допустили близького сусідства Еністон з Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути