вівторок, 19 січня 2016 13:53

Ольга Ракицька і # МОЙГОРОД представили дебютний альбом

Автор: Прес-служба
 

Ольга Ракицька і # МОЙГОРОД представили дебютну платівку в Мережі, над якою працювали близько року. Альбом названий на честь першого синглу групи "Здравствуй, мой город!" І об'єднав в собі 11 композицій, лейтмотивом яких стала соціальна кампанія на підтримку жителів східних областей України.

Музичний вектор багатьох композицій альбому задала особиста історія Ольги Ракицької, яка, як і багато інших, була змушена покинути рідний Донецьк через трагічні події, що відбулися в рідному місті артистки більше року тому.

Заголовна пісня альбому "Здравствуй, мой город!", Названа неофіційним гімном Донбасу, виникла як відгук на складні переживання жителів східних областей, які залишили свої будинки проти власного бажання.

За словами артистки, пісня "Пускай" - драматична балада про кохання чоловіка і жінки, між якими встають непереборні обставини. Але незважаючи на це, почуття двох закоханих стає тільки сильніше. Також виконавиця стверджує, що в цій пісні знову можна почути нотки любові до свого міста.

Піснею "Звони" артистка закликає всіх частіше спілкуватися зі своїми рідними та близькими, а композицію "Аеропорти" Ольга присвятила чоловікові-футболістові "Шахтаря" Ярославу Ракицькому. Пісня, яка знаходить початок з життя подружжя: про очікування Ярославом повернення Ольги з гастролей, а Ольгою моменту приїзду Ярослава з футбольного матчу.

Нарівні з російськомовними піснями Ольга представила і українські сингли, зокрема "Не відпускай" - композиція, з якою група # МОЙГОРОД стала фіналістом національного проекту "Український формат" і "Полетіли".

"Сьогодні, коли ми маємо можливість поділитися нашими душевними переживаннями і думками, які знайшли форму в піснях, ми хочемо подякувати всім, хто нам допомагав і був причетний до виходу нашого дебютного альбому. Стрижнем пластинки є загальні людські цінності: любов, дружба, мрії, тому кожна пісня обов'язково знайде відображення в душах слухачів", - прокоментувала Ольга Ракицька, солістка групи "# МОЙГОРОД".

Музичним продюсером платівки виступив Михайло Ясинський, саунд продюсером - Віталій Телезін, відомий своєю співпрацею з "Океаном Ельзи", Земфірою і багатьма іншими.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Ракицька і # МОЙГОРОД представили дебютний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути