понеділок, 10 лютого 2014 10:30

Ольга Полякова отримала на 30-й день народження пенсію

Автор: фото: telegraf.com.ua
 

Ольга Полякова нещодавно відпочила на Маврикії, там зірка разом з чоловіком відсвяткувала свій день народження. Про це стало відомо з передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Чудово було, тому що ми запросили місцевих аборигенів музикантів, які влаштували нам незабутню вечірку", - розповідає співачка і додає, - це мій йому подарунок, я цього разу вивезла свого чоловіка відпочивати. І взагалі за відпочинок у нашій родині відповідаю я. Він тому мене відпустив на новорічну ніч співати на корпоратив, а я за це сплатила йому поїздку на Маврикій. Я годувальниця у родині: я купую продукти, а він все інше".

Прокоментувала зірка і подарунок, який їй зробив чоловік на свято.

"Оскільки 30–ть це кінець молодості, мій чоловік був оригінальним, він подарував мені пенсію, якщо батьківщина не видасть мені якусь "заслужену" чи "народну", і я не буду отримувати пенсію, він на цей рахунок мене підстрахував, купив мені пенсійний вклад і років через 30 у мене буде гарна пенсія", - говорить Ольга Полякова, - у 55 років я почну отримувати пенсію, тобто він про мене попіклувався. Може він думає, що він не доживе до мого 55-річчя, але він мені на 30-ть років подарував пенсію".

Зараз ви читаєте новину «Ольга Полякова отримала на 30-й день народження пенсію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути