субота, 28 листопада 2015 15:54

Олег Скрипка нагодував П'єра Рішара борщем і варениками

Автор: provce.ck.ua
 

Нещодавно до Києва приїжджав актор Пєр Рішар . Музикант Олег Скрипка тепло зустрів француза і навіть пригостив українським смаколиками у одному з ресторанів. Про це співак розповів у "Світському житті".

"Він їв борщ, сказав, що це найкращий борщ, який він їв і вареники чорні, і сказав дати йому книгу і написав, що ці страви особисто сам рекомендує, і подарував пляшку іменного вина. ", - говорить зірка.

Скрипка пригадав, як вперше зустрів Рішара у Франції.

"Творча тусовка у Франції всеохоплююча, я був у театральних колах і ми зустрічались на тусовках, а одного разу зустрілись вдома у Ренуара, внука чи правнука Ренуара художника, він відомий режисер французький, вони часто роблять богемні вечори, ось там я познайомився з Пєром Рішаром і багатьма іншими", - говорить Олег Скрипка.

Співак розповів, що є в деякому сенсі земляк французької зірки.

" Виявляється вино, яке Рішар сам виводить на півдні Франції, це Нарбонн, від Нарбонна 50-60 кілометрів є місто Перпіньян, де я одружувався, тому ми майже земляки, у мне у франції прописка Перпіньян, - каже музикант, - я вважаю, що французи мене навчили розбиратися у вині, зараз вина у нас п'ють багато, але мало хто розбирається у французькому вині. Рожеве вино п'ють охолодженим, це вино йде як десертне, але його можна, як і з рибою і з мясом, воно універсальне, найулюбленіше моє".

Нагадаємо, актор П'єр Рішар пригадав молоді роки у Парижі, зірка завітав до Києва і розповів, як вражав туристів 20 років тому.

"20 років тому я жив у Парижі на баржі, на річці Сена, просто перед будівлею парламенту, бачив, хто з депутатів ходить на роботу, а хто прогулює.Я все контролював, повз проходили туристичні катери, гід говорив: "праворуч ви бачите французький парламент, а ліворуч, це баржа П'єра Рішара". Одного разу це нам так набридло, що ми з друзями зняли штани і показали свої сідниці. Я знаєте чого так зробив? Я тільки-но повернувся з відпочинку на Півдні і у мене була гарна засмага", - каже П'єр Рішар.

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка нагодував П'єра Рішара борщем і варениками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути