понеділок, 17 вересня 2012 19:17

Няні вчили доньку Ані Лорак вимовляти ім'я Філіп

Няні вчили доньку Ані Лорак вимовляти ім'я Філіп
Співачка всі зароблені гроші вкладає в творчість Фото: liveinternet.ru

Ані Лорак багато своїх концертів відпрацьовує бартером. І не знає точно, скільки заробляє на рік. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Тому що насправді, скажу тобі відверто, все, що заробляю, зразу вкладаю, знімаю кліпи, пишу пісні, дуети якісь пишу. І все це кошти. Якісь вбрання купую. Дуже хотілось би мати якийсь такий рахуночок собі, незважаючи ні на що. Але поки що працюю", - наголосила Кароль.

Влітку співачка відпочивала на Криті разом з чоловіком Муратом, донькою Софією та кумом Філіпом Кіркоровим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані Лорак завагітніла другою дитиною в спробі врятувати шлюб - ЗМІ

"Філіп дійсно завітав. Він з моєю дочкою і похресницею і на ручках, і грався. Вона вже вміє говорити Філіп. Я так здивувалася, тому що няні вчили спеціально говорити "Філіп". І коли він з'явився, вона звернулась до нього "Філіп". Він дуже здивувався. Насправді був гарний відпочинок. Ми вечеряли, кожен вечір виїжджали до міста, каталися на таких водних матрацах. Що до речі для Філіпа щось таке неймовірне, тому що він взагалі не плаває, не любить сонце, але з нами саме в такому сімейному колі відпочив", - підкреслила Ані Лорак.

Зараз ви читаєте новину «Няні вчили доньку Ані Лорак вимовляти ім'я Філіп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути