четвер, 30 червня 2011 11:22

Нова дівчина принца Гаррі рекламує спідню білизну
5

У британського принца Гаррі з'явилася нова подруга. Як стало відомо виданню The Daily Mail, обраницею принца стала 25-річна модель і актриса Флоренс Брюденелл-Брюс, яка раніше зустрічалася з гонщиком "Формули-1" чемпіоном світу 2009 року Дженсоном Баттоном.

За словами джерел видання, роман пари знаходиться на ранній стадії розвитку - принц Гаррі та Флоренс почали близько спілкуватися близько місяця тому, хоча знають один одного кілька років. Поки ані принц, ані його подруга не виступили з офіційними коментарями з приводу своїх стосунків.

Брюденелл-Брюс походить з хорошої сім'ї - її батько бізнесмен, торговець вином, а мати художниця. Сама Флоренс отримала хорошу освіту в Університеті Брістоля (вона спеціаліст з історії мистецтв). В даний час Брюденелл-Брюс працює моделлю, спеціалізуючись в основному на зйомках у рекламі спідньої білизни. Також вона спробувала свої сили в кінематографі, знявшись у серіалі та індійському фільмі.

Принц Гаррі раніше зустрічався з уродженкою Південної Африки Челсі Дейві. Роман принца і Челсі тривав кілька років, протягом яких вони кілька разів розходились і сходилися знову. Остаточно Гаррі та Челсі розійшлись зовсім нещодавно.

Останнім часом в британській пресі з'являлися чутки про те, що принц Гаррі залицяється до сестри Кейт Міддлтон, Філіппи, проте ці відомості в кінці кінців не підтвердилися.

Зараз ви читаєте новину «Нова дівчина принца Гаррі рекламує спідню білизну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути