пʼятниця, 27 листопада 2015 18:03

NIKITA літали над сценою в потоках крижаної води
10

Фото: Val Voronenko

Виступаючи на M1 Music Awards, учасниці групи NIKITA знову здивували аудиторію.

На гала-концерті церемонії M1 Music Awards солістки групи NIKITA не церемонилися. Їхній виступ став несподіванкою навіть для загартованих шанувальників тріо.

Сюрпризи почалися ще на червоній килимовій доріжці, куди дівчата з'явилися з встановленими на головах камерами GoPro в трико від Каті Березницької. Ошелешеним журналістам дівчата відповідали, що у них відкрилося третє око. Причому, все побачене цим "оком" незабаром стане надбанням шанувальників гурту.

Сам виступ почався скромно: Даша, Нана і Юля вийшли на сцену в простеньких чорних сукнях, що виглядало небаченим пуританством на тлі творчості групи. Звичайно, початок був оманливим.

На приспіві свіжого хіта гурту - пісні "Вдихай" - на сцену хлинула злива, в прямому сенсі освіживши обстановку. Під впливом струменів води сукні чудесним чином розчинилися, і дівчата залишилися в сукнях в стилі naked. Але це був лише початок справжнього дійства, зрежисованого Олегом Боднарчуком.

Всю другу половину пісні під зітхання шокованої публіки дівчата літали підвішеними на тросах високо над сценою в потоках холодної води.

Церемонію M1 Music Awards NIKITA покинули без нагороди, мабуть тому, що підходяща номінація ще не придумана.

Зараз ви читаєте новину «NIKITA літали над сценою в потоках крижаної води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути