вівторок, 27 вересня 2016 18:55

Наталка Карпа вийшла заміж на річницю весілля Сергія Притули
12

Фото: Прес-служба

Весілля Наталки Карпи "підірвало" соціальні мережі. Зоряні гості одну за одною публікували фото з молодятами, телеведуча Соломія Вітвіцька вела навіть пряму трансляцію церемонії в Facebook. Таблоїди розповідали в режимі реального часу про всі подробиці весілля української співачки і Героя АТО. Про це повідомила прес-служба артистки.

VIVA! поговорила з Наталкою Карпою та титановим Джексоном про їхню першу зустріч, бурхливий роман і весілля. До речі, вперше на сторінках глянцю вийшло інтерв'ю відразу на двох мовах - українською (Наталка Карпа) і російською (Євген Терехов).

Як виявилося, і Наталка, і Женя в момент знайомства думали, що у кожного з них є другі половинки. І тільки, як в казці - в новорічну ніч майбутня пара розставила всі крапки.

"Хоча у мене новорічна ніч була розписана по хвилинах. 31-го мені телефонує Женя і каже: "Якщо запрошення в силі, то я вже їду". І я замислилася: де він зустрічатиме Новий рік? Зізнаюся, тоді ніяких романтичних почуттів ще не було між нами. Я навіть не розглядала його як потенційного кавалера: тоді я просто відчувала, що це хороша людина, яка багато робить для бійців, яка сама пережила важкі поранення і довгу реабілітацію. Він привабив мене як особистість, постать. Женя прямолінійний, чіткий, правильний. - розповідає подробиці Наталка. - Я домовилася, що він буде святкувати новорічну ніч в одному з тих місць, де я мала виступати. Вже після всіх концертів приїхала до ресторану, де був Женя зі своїми друзями. Там святкували і мої друзі, ми об'єдналися у велику компанію. Коли залунала пісня Джо Кокера You are so beautiful, Женя запросив мене на повільний танець. Напевне, той танець розставив всі крапки над "і". Для себе я з'ясувала, що Женя вільний чоловік, який готовий до серйозних стосунків. Також зрозуміла, що подобаюсь йому. Женя мені відкрився, а я відкрилася йому. Хоча спочатку він думав, що в мене на той момент був хлопець."

Женя зробив пропозицію Наталці на концерті гурту "Антитіла" напередодні Дня всіх закоханих, але весілля вони зіграли тільки зараз, у вересні.

"Я справжній консерватор. Для мене через місяць сказати "так" було подвигом....Я ніколи не мріяла і не хотіла весілля. От моя молодша сестричка, на відміну від мене, все життя марила весіллям, - поділилась Наталка. - Я казала Жені, що згодна на джинси і білу майку, на швидкий розпис, після чого б ми полетіли до Рима. Але Женя мене переконав у протилежному".

В історії кохання пари дуже багато знаків, про які Наталка і Євген відверто розповіли. Один з них навіть пов'язаний з іншої зоряною парою.

"Зізнаємося: розписалися ми все ж 27 серпня та про це майже нікому невідомо. -Наталка відкрила маленьку сімейну таємницю. А Євген поділився цікавим збігом:

"А коли ми прийшли в загс, то дізналися, що рівно в цей день рік тому тут розписався Сергій Притула, і теж таємно, вони були тільки вдвох з дружиною."

Зараз ви читаєте новину «Наталка Карпа вийшла заміж на річницю весілля Сергія Притули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути