субота, 23 травня 2015 23:34

Настя Каменських розповіла, що їй допомогло схуднути

Автор: glianec.com
 

Співачка Настя Каменських вразила змінами у зовнішності, у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розповіла, що їй допомогло схуднути.

"У мене змінилося багато чого, я стала меншою і це не тільки спорт, а і моя сила волі і моє бажання. Тільки мета може змотивувати людину, - говорить Настя Каменських, -чотири роки тому я влазила у джинси і у мене тепер мета джинси і я їх час від часу міряю, переконана, що я не просто влізу в них через два місяці я стану і покажу, що сюди може влізти ще дві такі як я.

У мене вже стали втрачатися прихильники: чоловіки кажуть - не роби більше нічого, я думаю, що найголовніше, це має подобатися мені. Я не хочу втратити таку велику кількість ваги, я хочу набути м'язи, щоб бути не тільки апетитною а і рельєфною і гарною дамою".

Нагадаємо, нещодавно українські артисти виступили на масштабному концерті в пам'ять Андрія Кузьменка, Настя Каменських повідала, що , коли була маленькою не тільки не була фанаткою Кузьми "Скрябіна" і взагалі не розуміла його пісень.

"Мені дуже соромно, але він мені не подобався у дитинстві. Я все думала, чому у нього такий вульгарний текст, манера поведінки, і тільки, коли я подорослішала, то стала розуміти текст, пісні і познайомилась з Андрієм зрозуміла, що він Бог", - говорить Настя Каменських.

Читайте також: Він був з тих людей, яких 3 хвилини знаєш і вже друзі - зірки про першу зустріч з Кузьмою

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських розповіла, що їй допомогло схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути