пʼятниця, 20 квітня 2012 17:13

Знаходитись поруч з Ксенією Собчак неприємно - Дмитро Нагієв

Російському актору Дмитру Нагієву неприємна сама лише думка про світську левицю Ксенію Собчак.

Про це актор розповів кореспонденту Gazeta.ua під час зйомок нового українського фільму "Полярний рейс" у Бортничах.

"Крім того, що я світська левиця, я у своєму житті ще щось зробив. Не хотів би стояти поруч у будь-якому рейтингу з Ксенією Собчак. Ця людина мені просто неприємна. Я вважаю, що на всіх грошей не заробиш, не можна робити піар на всьому", - розповів Дмитро.

Нагадаємо, що у лютому 2012 року актор відмовився вести новий сезон шоу "Дві зірки" на Першому каналі разом з Ксенією Собчак. Після чого, продюсери програми за тиждень до зйомок визначились лише з одним ведучим - самим Нагієвим.

"Якщо комусь подобається з нею працювати і слухати ці обсирання, то я взагалі ніяк. Я перебуваю у тому віці та в тому статусі, коли можу собі дозволити не спілкуватися і навіть не говорити про цю людину", - додав актор.

Зараз Дмитро Нагієв перебуває у Києві.

Зйомки романтичної комедії "Полярний рейс", у якій актор грає доктора, планують завершити до кінця 2013-го року. Стрічку знімає українська кінокомпанія "Wise Vision". У головних ролях грають росіяни - це Єгор Бероєв і Юлія Снигирь. Бюджет фільму становить 2 мільйони доларів.

Зараз ви читаєте новину «Знаходитись поруч з Ксенією Собчак неприємно - Дмитро Нагієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути