понеділок, 27 лютого 2012 12:02

На врученні "Оскара" актор висипав на килим "прах Кім Чен Іра"

На врученні "Оскара" актор висипав на килим "прах Кім Чен Іра"

Британський комік Саша Барон Коен, якого Американка кіноакадемія запросила на церемонію вручення премії "Оскар" за епізодичну роль у фільмі Мартіна Скорсезе ("Хранитель часу" / Hugo), влаштував невеликий костюмований скандал на червоній доріжці перед театром центру Hollywood & Highland.

Одягнений в костюм генерала Аладіна зі свого нового фільму "Диктатор", який вийде в прокат в березні 2012 року, Коен висипав на килим "прах Кім Чен Іра" траурної урни, яку приніс з собою, повідомляє BBC. Завершити розпочате йому завадили охоронці.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Актор з "Артиста" розцілував дружину і собаку на врученні "Оскара"

Коен заявив телеведучому Райану Сікерсту, що це була заповітна мрія північнокорейського лідера, який помер минулого року, - "побувати на церемонії вручення "Оскарів" і "потрапити на груди Холлі Беррі".

На груди голлівудській зірці цей "прах" не потрапив, а от лацкани смокінга Сікерста він забруднив неабияк.

"Все що завгодно могло статися, і, зрозуміло, відбулося, і все це на лацканах мого піджака", - прокоментував телеведучий.

Нагадаємо, у фільмі "Диктатор" Коен в ролі генерала Аладіна намагався втілити збірний образ тирана-самодура: щось середнє між убитим президентом Іраку Саддамом Хусейном, лівійським лідером Муаммаром Каддафі та лідером Північної Кореї Кім Чен Іром.

Зараз ви читаєте новину «На врученні "Оскара" актор висипав на килим "прах Кім Чен Іра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути