понеділок, 24 жовтня 2016 15:01

MONATIK на "Голосі. Діти" заспівав пісню гурту Linkin Park

MONATIK на "Голосі. Діти" заспівав пісню гурту Linkin Park

У новому випуску "Голос.Діти-3", який глядачі телеканалу "1+1" побачили минулої неділі о 21:00, тренери Тіна Кароль, Потап і MONATIK продовжили відбирати найталановитіших юних вокалістів країни до своїх команд.

Виступ 14-річної Маргарити Хорошун з Одеси, яка виконала пісню Naughty Boy "Running", з перших нот розвернув крісла Потапа і MONATIK.

"Якщо я втрачу Вас, я втрачу все! Я мрію привести Вас до перемоги. Пісня, яку Ви обрали - це щось сокровенне. Це просто магія", - сказав MONATIK.

Між тренерами розгорнулася справжня боротьба за учасницю, кожен з них намагався вмовити талановиту дівчинку доєднатися до своєї команди так майстерно, що навіть Тіна Кароль не втрималася і після спільного виконання MONATIK і Маргарити пісні гурту Linkin Park вигукнула: "Я теж хочу в команду до MONATIK!" В якості свого наставника Маргарита Хорошун обрала MONATIK.

14-річна Еліна Іващенко прийшла на проект "Голос.Діти-3", щоб здійснити мрію мами, яка загинула, коли дівчинка була ще зовсім маленька. Але Еліна пам'ятає, що мама дуже гарно співала і мріяла про велику сцену. Зараз юну співачку виховують 78-річні бабуся і дідусь. Еліна проникливо виконала пісню Злати Огневич "За лісамі, горами", розвернувши всі тренерські крісла, а своїм наставником обрала Тіну Кароль.

"Ви знахідка і відкриття в цьому проекті! Таких голосів майже немає", - захоплено сказала Тіна Кароль.

12-річна Емілі Істрате з Молдови запалила глядацьку залу драйвовим виконанням пісні молдавської співачки Неллі Чобану "Hora Din Moldova" і змусила тренерів танцювати в червоних кріслах. Своїм наставником дівчинка обрала Тіну Кароль.

Нагадаємо, з прем'єрою "Голос.Діти-3" стартує "Рік "Голосу" на телеканалі "1+1", який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом "Голос країни".

Зараз ви читаєте новину «MONATIK на "Голосі. Діти" заспівав пісню гурту Linkin Park». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути