пʼятниця, 03 липня 2015 16:19

Моделі plus-size знімуться у фільмі про себе самих
9

Plus-size моделі знімуться у фільмі про нові стандарти краси.

"В індустрії моди відбуваються значні зміни. Прийшов час для розвитку", - розповіла Дженні МакКуейл, режисер документального фільму Straight / Curve, який буде представлений широкій публіці вже в наступному сезоні.

Працюючи над проектом, автор взяла коментарі у топ-моделей, фотографів, стилістів і редакторів глянсових видань, які поділилися своїми міркуваннями з цього приводу.

63 відсотки жінок у світі носять 46-й розмір одягу і більше. Однак героїнями модних показів стають дуже худі моделі, тому що колись дизайнери були вкрай зацікавлені в економії (на 38-й розмір йде куди менше тканини, ніж на 48-й).

На думку авторки картини і plus-size моделей, дівчата з нульовим розмірів, яких ми звикли бачити на світових подіумах, негативно впливають на свідомість молоді:

"Не існує одного універсального розміру. Який би розмір ні носила жінка - вона прекрасна".

Тепер же поступово світ моди приходить до тями і звертається до реального життя, до справжніх реалій.

"Ці дівчата на весь світ заявили про свою красу. Вони вимагають розширення прав і можливостей для наступного покоління жінок, які люблять свої тіла і пишаються пишними формами", - продовжила МакКуейл.

Зараз ви читаєте новину «Моделі plus-size знімуться у фільмі про себе самих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути