четвер, 17 липня 2014 10:55

Модель Жизель Бундхен заробляє 128 тисяч доларів на день

Автор: Reuters
 

Модель Жизель Бундхен, яка протягом останніх 7 років залишається високооплачуваною моделлю за один робочий день заробляє 128 тисяч доларів, зірка рекламує білизну Falabella та Fidelia.

Жизель є обличчям марки H&M, знімалась у стрічці про бренд Chanel і презентувала нещодавній Чемпіонат Світу з футболу, саме вона вручала омріяну нагороду спортсменам.

Модель рекламувала такі бренди, як Carolina Herrera, Isabel Marant, Emilio Pucci та Balenciaga.

Forbes підрахував, що за весь час, що Жизель займає почесне місце у рейтингу вона заробила 386 мільйонів, а у часи інфляції ця цифра сягнула 427 мільйонів. Сама Жизель заперечує ці цифри.

"У мене все добре, я достатньо заробляю. Але не стільки скільки говорять. Мене вже навіть перевіряли через ці великі цифри, насправді мене не цікавить чи є я в цьому списку чи ні". - сказала Жизель Бундхен.

Нагадаємо, модель стала популярною, коли скінчилась "героїнова ера", як її називають на подіумі, представницями якої були занадто худі та змучені красуні, такі як Кейт Мосс.

Жизель була найбільш популярним янголом бренду "Victoria's Secret's" 7 років і знялась в декількох голлівудських стрічках. Модель також просуває власну лінію білизни та літнього взуття.

Зараз ви читаєте новину «Модель Жизель Бундхен заробляє 128 тисяч доларів на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути