субота, 23 травня 2015 12:50

Мені дуже соромно, але він не подобався у дитинстві - Настя Каменських про Кузьму

Автор: kamenskih.com
 

Співачка Настя Каменських, коли була маленькою не тільки не була фанаткою Кузьми "Скрябіна" і взагалі не розуміла його пісень, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Мені дуже соромно, але він мені не подобався у дитинстві. Я все думала, чому у нього такий вульгарний текст, манера поведінки, і тільки, коли я подорослішала, то стала розуміти текст, пісні і познайомилась з Андрієм зрозуміла, що він Бог", - говорить Настя Каменських.

Читайте також: Він був з тих людей, яких 3 хвилини знаєш і вже друзі - зірки про першу зустріч з Кузьмою

Нагадаємо, співак Олександр Пономарьов, який добре знав Кузьму "Скрябіна" прокоментував, чому музикант так і не зібрав Палац Спорту за життя.

"Через те що тут було багато інших виконавців, а у нас "заграничне - гімно величне", тому я маю надію і на нашому патріотичному піднятті зараз в Україні почнуть цінувати українське, я думаю якщо так станеться, це буде дуже добре для України, люди не будуть цуратися свого", - говорить Олександр Пономарьов.

Читайте також: Руслана розповіла про містику після загибелі Кузьми "Скрябіна"

Лідер "Океану Ельзи" заспівав на концерті пам'яті Кузьми "Скрябіна", Вакарчук пригадав найяскравіший момент з їхньої дружби.

"Новий рік у мене вдома. Він розважав дітей у костюмі Діда Мороза. Було дуже весело і смішно, це було дуже давно", - говорить Святослав Вакарчук.

Зараз ви читаєте новину «Мені дуже соромно, але він не подобався у дитинстві - Настя Каменських про Кузьму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути