пʼятниця, 21 березня 2014 12:34

Мішель Обама оволоділа навичками китайської писемності
13

Фото: Reuters

Дружина президента США Мішель Обама разом з доньками Сашою і Малією та своєю матір'ю завітала до Китаю.

Перша леді Америки прилетіла на тиждень до країни, щоб більше дізнатися про китайську систему освіти та культури.

В рамках своєї подорожі Мішель Обама відвідає декілька шкіл та університетів, як гість та як представник програми з обміну. В школі каліграфії у Пекіні дружину президента Америки навіть навчили деяким прийомам відомої письменності.

Цей день вона проведе у компанії дружини Китайського президента, що як сподіваються ЗМІ, допоможе побудувати міцні мости між двома країнами.
"Я думаю це чудова можливість покращити стосунки США та Китаю, адже перша Леді країни представляє делікатну сторону дипломатії", - говорять фахівці, - Мішель Обама переймається правами жінок, дитячими питаннями та освітою, я думаю члени китайської спільноти сприймуть її візит позитивно", - додає експерт.

Мати Мішель Обами є першою бабусею, яка живе разом у онуками у Білому Домі. Вона постійно знаходиться з Сашею та Малією, допомагає їм робити уроки, відвозить та забирає їх зі школи та піклується про них коли їхні батьки у від'їзді.

У Білому Домі вважають, що жінка теж допоможе у налагодженні стосунків між країнами тим, що в азійських країнах бабусі також дуже опікуються своїми онуками.

Протягом своєї подорожі Мішель Обама не буде давати інтерв'ю та спілкуватися з пресою, а репортери, які зажди подорожують з дружиною президента США цього разу не будуть поряд з нею. Тільки на 2 подіях з 22 будуть запрошені журналісти.

Зі своїми промовами Мішель Обама виступатиме тільки перед студентами шкіл та інших навчальних закладів.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама оволоділа навичками китайської писемності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути