субота, 28 лютого 2015 12:57

Мілош Єліч пригадав, як ховався під час бомбардування Сербії

Автор: oe-fans.ru
 

Музикант Мілош Єліч пригадав, як у дитинстві став свідком бомбардування у Сербії, коли почалася війна у Югославії йому було 10 років. Сумним досвідом Єліч поділився у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Нажаль пам'ятаю дуже погані речі, які відбувались з різних боків: з боку Хорватії, Сербії, Боснії. Мені пощастило що ніхто з моїх рідних там не воював, але в останній війні ,коли бомбили Сербію ми все відчували і чули бомби, ракети, - говорить музикант, - я допомагав одному хлопчику з фізикою, він з Хорватії й поїхав, коли тільки почалася війна. Коли він почув вибухи, вирішив сховався під дверима і сказав мені ховатися. Мені шкода, що у нього був такий досвід, дуже швидко ти розумієш, що ти не можеш стояти біля вікон, а біля несущих стін, що кожний підвал то ж сховище. У мене тоді був гурт у Сербії ми грали на мосту, щоб міст не розбомбили, бо мас медіа знімали ці концерти і нас не могли бомбити".

Мілош Єліч вирішив не залишати Україну через небезпечну ситуацію, яка відбувається сьогодні.

"Рік тому, коли почалося в Криму у березні, ми поїхали до Сербії, але потім подивились як і що відбувається і вирішили, що з Україною пов'язане наше життя і вирішили, що ми маємо залишитися тут", - говорить музикант.

Зараз ви читаєте новину «Мілош Єліч пригадав, як ховався під час бомбардування Сербії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути