пʼятниця, 15 січня 2010 17:52

Мілевський поміняв пом"яту Maserati на нову (ФОТО)

У зоряного капітана київського "Динамо" Артема Мілевського з"явилася нова шикарна машина. Вчора нападаючий знову попався папараці на розкішній Maserati, але вже карамелевого кольору.

Днями повідомлялося, що на свій ювілей, коли Артему виповнилося 25 років, він отримав прикрий "подарунок" - у дворі будинку, розкопавши свою сріблясту Maserati за $220 000, Мілевський виявив величезну вм"ятину на її правому крилі. І весь день народження провів з даїшниками, оформляючи протокол.

Проте вже на третій день він колесив на іншій машині. І знову свій вибір Міля зупинив на італійській марці преміум-класу.

Новенька Maserati Артема тієї ж моделі Quattroporte, як і попередня, пом"ята. Вона відрізняється не тільки кольором, але і яскравим салоном. Усередині авто обтягнуто помаранчевою шкірою.

З чуток, один з друзів Артема - власник автосалону Maserati. Вочевидь, він і надав машину динамівцю.

"Вм"ятина - це неприємно, звісно ж. Але зациклюватися на цьому епізоді не бачу сенсу, - сказав футболіст. - Машина вже в ремонті, а поки друзі позичили на пару днів Maserati - тієї ж моделі, тільки іншого кольору. До того ж я відлітаю з "Динамо" на збір до Ізраїлю, так що найближчим часом мені автомобіль і не знадобиться. Можливо, до мого повернення авто відремонтують. Та і з урахуванням нашої непередбачуваної зими Maserati краще поберегти".

Нагадаємо, що в особистому автопарку Мілевського є ще тюнінгований позашляховик BMWX5, покритий матовою чорною фарбою за останнім писком автомобільної моди.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Мілевський поміняв пом"яту Maserati на нову (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути