вівторок, 14 серпня 2012 21:28

Маша Собко під час сезонних знижок витрачає в магазинах 8 тисяч гривень
6

Фото: Фото: Наталя Чубенко

Співачка Маша Собко під час сезонних знижок витрачає в магазинах 8 тис грн. Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua у столичному торговому центрі "Більшовик". Сюди вона прийшла прицінитися до товарів.

"Зараз найкращий час для покупок, адже в магазинах почалися знижки. Під час розпродажів можу залишити в магазині вісім тисяч гривень", - сказала вона.

"Сьогодні нічого купувати не буду. В мене в сумці всього сто гривень. Вранці заїхала в магазин білизни, витратила всі гроші. Там зараз теж знижки. На такі речі мені грошей не шкода, адже білизна завжди має бути гарною і дорогою", - додала вона.

У магазині "Карен Міллен" Маша підійшла до стенду із взуттям. Вона роздивлялася босоніжки сріблястого кольору із відкритою п'яткою на 15-сантиметрових підборах. Зі знижкою вони коштують 1250 грн.

"Маю 30 пар взуття на високих підборах і близько 20 пар на низькому ходу. Шафи для взуття в мене немає, доводиться зберігати його в коробках. Ними заклала всю кімнату по периметру. Не можу щодня ходити на високих підборах. Знаю, що це красиво і всі звертають увагу на дівчат в такому взутті. Але коли болять ноги, ця краса нікому не потрібна. Найдорожчі туфлі в моїй колекції від Валентіно. Їх мені подарував друг в Гон-Конзі. В магазині він купив своїй дівчині бежеві туфлі з мереживною набивкою і почав переді мною вихвалятися. Сказала, що і сама б від таких не відмовилася. Він знову пішов у той магазині приніс мені точно таку модель", - розповіла співачка.

"А недавно поверталася додому з танців і у вітрині магазину побачила милі помаранчеві туфлі з бантиками. Зі знижкою вони коштували 800 гривень. Взула їх на якусь вечірку. Після того в інтернеті почали писати, що ношу туфлі від Джимі Чу за тисячу доларів", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Маша Собко під час сезонних знижок витрачає в магазинах 8 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути